lunes, 13 de junio de 2011

CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL, ALEVÍ I BENJAMÍ

Maria Blasco aconsegueix dos medalles
Aquest dissabte 11 de juny s’ha disputat a Terrassa el Campionat de Catalunya per a les categories infantil, aleví i benjamí. La Maria Blasco ha aconseguit la 2a posició en els 60 mll i la 3a en el llançament de disc de la categoria aleví. En categoria masculina l’Adrià Navajón va realitzar una brillant competició de salt de llargada, aconseguint una més que meritòria 4a posició. També cal destacar les actuacions dels infantils Iker Gómez, 4rt en 150 mll i 5è 2n 220 mt i de l’Antoni Malaves 4rt en 600 mll i 6è en 80 mt categoria infantil. Els resultats dels nostres participants van ser els següents:

6a Andrea Arjona en 3000 mm
Aquest any no ha estat tan fructífer en medalles, però si que hem aconseguit mantenir una bona participació en moltes disciplines de la fase final del Campionat de Catalunya. Enhorabona a tots els atletes que ens han representat en la fase final. *Resultats Aleví* *Benjamí* *Infantil* *Fotografies*