lunes, 7 de febrero de 2011

CAMPIONAT DE CATALUNYA CADET EN PISTA COBERTA

Els atletes cadets van disputar el passat 5 de febrer a Sabadell el Campionat de la seva categoria. Entre molts esportistes de 14 i 15 anys d’arreu de Catalunya, van competir diversos atletes de la nostra entitat.
Durant la jornada matinal Albert López va obrir la participació rubinenc amb la prova dels 600 m. Aquest atleta corria por primera vegada en un Campionat de Catalunya de pista coberta. Les dos semifinals d’aquesta prova van ser força exigents, els atletes van córrer a ritmes alts. Albert no va entrar a la final, que es disputava per la tarda, però va realitzar una meritòria actuació classificant-se en 6a posició a molt poc de la qualificació, obtenint una marca personal de 1’36”48.

La jornada de tarda, en quant a participació rubinenc, la va obrir l’atleta Laura Domingo en la prova dels 1.000 metres. Va aconseguir la millor posició de tots els participants del club amb una destacada 5ª posició. La final va tenir un bon nivell, Laura va aconseguir millorar en 9 segons la seva marca personal. El seu registre de 3’13”73 significava quedar-se a 73 centèsimes de la mínima del Campionat d’Espanya de pista coberta cadet. De totes maneres va fer una de les millors marques rubinenques de la seva categoria de tots els temps.

L’altre debutant en el Campionat va ser l’Eduard Morales disputant la final dels 1.000 metres masculins. Va assolir la 12ª posició de la prova aconseguint millorar la seva marca personal enregistrant un temps de 3’01”13.

En les finals de 3000 metros van participar tant en categoria masculina com femenina. Totes dues van aconseguir la mateixa classificació, el 7è lloc entre els 12 finalistes. Primer va competir Sonia Guerra en una cursa dominada per l’atleta del ISS-L’Hospitalet Judith Pérez, que es la vigent campiona del territorial de cros. Sonia amb un temps de 12’06”60 rebaixava en 6” la seva millor marca de sempre en la prova dels 3000 metres..
En la categoria masculina en Miquel Egea va aturar el cronòmetre en 10’01”94, en una cursa molt ràpida guanyada amb 9’15”16 per Mateo de Dalmases. Amb aquest registre Miquel baixava en 11 segons el seu registre anterior. *Resultats*

Enhorabona pels grans resultats obtinguts i pel vostre comportament competitiu demostrat.