lunes, 22 de noviembre de 2010

CROS ESCOLAR DE TERRASSA 2010

Miquel Egea i Laura Domingo guanyen a la seva categoria

Aquest dissabte passat 20 de novembre es va celebrar part del Cros escolar de Terrassa, ja que degut a la pluja es van suspendre les curses d’alevins, benjamins i pre-benjamins. L’escola d’atletisme continua a una bona alçada aconseguint 3 podis i 2 cinquens llocs, a més a més de posicions de mèrit. Per equips, ens hem emportat la 2a posició en categoria infantil, tant en masculí com en femení. Els resultats han anat de la següent manera: en categoria cadet masculí l’Eduard Morales ha aconseguit la 5a posició. En cadet femení l’Anna Segarra ha pujat al 2n lloc del podi. En categoria infantil s’han aconseguit els millors resultats, ja que en Miquel Egea ha guanyat la cursa masculina i la Laura Domingo la femenina. Finalment la Sonia Guerra ha assolit la 5a posició. Properament l’organització decidirà si les curses d’alevins, benjamins i pre-benjamins es fan un altre dia o es suspenen definitivament *Resultats* *Fotografies*