lunes, 16 de noviembre de 2009

CROS DE SANT CUGAT


CROS CIUTAT DE SANT CUGAT

Ara va de bo!, aquest diumenge vàrem donar per iniciada oficialment la temporada de cros amb molt bons resultats.

Gran participació dels alumnes de l'escola d'atletisme de la UAR, 50 nois i noies del club varen participar diumenge al primer cros escolar que es feia aquesta temporada a la camarca..

La primera medalla arribà a primera hora, quan a les 9:30, en la cursa juvenil, el Javier A. Fernández pujà al podi en 3a posició. No va ser l'únic podi, en categoria infantil cal felicitar al Miquel Egea, que amb una magnífica cursa va acabà en primera posició. En aquesta mateixa categoria, la Laura Domingo va ser 3a seguida de la Sònia Guerra (4a.) En categoria aleví masculí meritòria 2a posició de l’Antoni Malavé, així com la medalla de l’Àlex Gil (7è lloc).

Amb aquestes bones actuacions vàrem finalitzar la primera tongada d’entrega de trofeus.

La segona part del matí va ser per els mes menuts (nens i nenes nascuts entre els anys 2000 i 2003). Els millors resultats i per tant medalla per a les 7es posicions en categoria benjamí femení i masculí per l’Aina Garcia i el Gerard Merino.

Cal destacar la gran participació dels nostres atletes i ressaltar també les bones posicions del Sergio Crespo (11è juvenil masculí), la Laura Alvarez (9a cadet femení), el Pablo Muñoz (13è infantil masculí), el Ferran Merino i l’Iker Gómez (15è i 17è respectivament en categoria aleví masculí), la Clara Egea (17a en aleví femeni), l’Àxel Badia (10è benjamí masculí 2000), el Ruben Dieguez (14è prebenjamí masculí 2002) i l’Oriol Casado (18è prebenjamí masculí 2003).

Moltes felicitats a la resta d’atletes pel seu esforç i entusiasme.

Des del Club volem agraïr la col·laboració de les famílies, gràcies per portar als vostres fill a les curses, és una bona manera de fer club. Fotos, Resultats , iimatges


No hay comentarios:

Publicar un comentario