domingo, 14 de junio de 2009

Campionats de Catalunya infantil, aleví i benjamí.

La UAR aconsegueix 5 medalles als Campionats de Catalunya infantil, aleví i benjamí.

Maria Blasco Campiona de Catalunya en categoria Benjamí 60 metres llisos

Brillant actuació dels nostres atletes en el Campionat de Catalunya infantil, aleví i benjamí del passat dissabte dia 13. Tot i la sufocant calor a les pistes d'atletisme de Can Jofresa de Terrassa, va ser un dia d'èxits per l'atletisme local.

La Maria Blasco va pujar al graó més alt del podi proclamant-se Campiona de Catalunya en 60 metres llisos-benjamí. La Maria ja va fer el millor temps en les prèvies i encara el va rebaixar a la final imposant-se en la línia de meta amb un temps de 9 segons i 65 mil·lèsimes.

També en categoria benjamí la Irene López va aconseguir el sots-campionat de Catalunya en 1000 metres marxa amb un temps de 5' 52".

Ja en categoria aleví el Jordi Sánchez i l' Andrea Arjona varen ser sots-campions de Catalunya en les seves respectives proves (el Jordi en pilota amb un llançament de 26,68 metres i l'Andrea en marxa amb un temps d'11'16"59).

Ja per la tarda i en categoria infantil, el Miquel Egea va ser tercer en 3000 metres marxa del Campionat aconseguint la medalla de bronze amb un temps de 17'29" minuts i realitzant una bona cursa ja que fins el últims 200 metres va estar lluitant per l'or.

Dels 14 atletes de la UAR participants i es van portar 5 medalles un bon percentatge que demostra el bon nivell de la nostra Escola.

La resta de participants (Axel Badia, Gerard Merino, Berta Olmos, Antoni Malaves, Iker Gómez, Ferran Merino, Alex Gil, Eric Pérez i Sonia Guerra) varen lluitar en les seves respectives proves. Cal recordar que per a poder estar a les finals tots varen haver de passar les prèvies i acreditar unes mínimes fixades per la federació catalana d’atletisme.

Des de la UAR volem felicitar a tots els participants i a la resta de l’Escola per la magnífica temporada que han fet.

FOTOGRAFIES , , RESULTATS: Benjami , Alevi , Infantil , FOTOGRAFIES JOSE